What is Bike APP?

For Finnish reading people, blog text also in Finnish further down…

Have you ever wondered what kind of freewheel, cassette, chain or fork is suitable for your bike?

Have you ever noticed that component details of your new bike are very accurate on the manufacturer’s website when the new model is launched, but they will disappear after a time?

Have you ever wondered what would be a good place to write down your bike details, settings and service history?


Bike APP has all this and even more in the future! But now we need your help to test the new Bike APP and share your views and ideas about the app.

With Bike APP, you can create your own bike with components or just to add it to your digital bike garage from the database if it has been already created by someone else. You can create the missing components by yourself and save them to the database for others to use. You can add bikes, parts, settings, rides and services to your own bike garage. If you wish, the service reminder works automatically and keeps you up-to date, ensuring that your bikes work flawlessly.

At the moment it quite sure that you won’t find your bike with components at the Bike APP yet, but you can easily create them to the APP and make them available to other users.

Come along to test the Bike APP and give feedback about the program.


Mikä ihmeen Bike APP?

Oletko koskaan ollut tilanteessa, että et tiedä minkälainen vapaaratas, takapakka, ketjut tai vaikkapa keula ovat sopivia juuri sinun pyörääsi?

Oletko huomannut, että uuden pyörän tiedot komponenteittain löytyvät hyvinkin tarkasti valmistajan sivuilta, mutta häviävät ajan saatossa?

Oletko koskaan miettinyt mikä olisi hyvä paikka kirjata ylös pyörän tiedot, säädöt ja huoltohistorian?


Bike APP on kaikkea tätä ja tulevaisuudessa vieläkin enemmän! Tarvitsemme nyt sinun apuasi testaamaan uutta Bike APPia ja kertomaan mielipiteesi ja kehitysideat sovelluksesta.

Bike APPiin voit kasata itse pyöräsi komponenteista tai lisätä sen suoraan omaan digitaaliseen pyörävarastoon, jos joku muu on jo aiemmin luonut sen tietokantaaan. Puuttuvat komponentit voit luoda itse ja tallentaa ne myös muiden käytettäväksi. Pystyt lisäämään omaan varastoosi pyöriä, osia, säätöjä, ajoja ja huoltoja. Huoltomuistutin toimii halutessasi automaattisesti ja varmistat näin pyörän optimaalisen toiminnan!

On todennäköistä, että et löydä Bike APPista vielä omaa pyörääsi ja kaikkia sen komponentteja, mutta saat luotua ne sinne helposti jonka jälkeen tiedot ovat kaikkien käytettävissä.

Lähde mukaan testaamaan ja antamaan palautetta sovelluksesta.